Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksfulla vallmo

Står där vid vägkanten 

en sista stund innan höstens inträde

De är mörk röda och i orange pakt

De talar omkärleken som är så varm och glödande

Kom och plocka en efter en

önska dig bort i underbar värme

Ge dem till någon som behöver dem mer i ensamhetens stund

och förgylls dagen

Viskar ömt denna är till dig

Ta den sätt den i ett rum med ljus...

Ute svajar kärleks vallmo för dig.....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-13 13:30



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Kärleksvallmons varma ljus
en värmande tanke...
2020-10-13

  alicja lappalainen VIP
du målar en vacker bild av naturen som du förenar med känslor.
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP