Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg

 

 

 

 

 

i.

 

nästan alla försvunna kommer tillbaka

polisen letar inte efter någon

som försvunnit frivilligt

 

men han är ju depressiv

vi har ingen nyckel

 

polisen tittar i lägenheten

det ser ut som om

nån har

rest

bort

 

 

 

städa i limbo 

för en 

levande

eller död

 

nyfiken granne hovrar vid balkongen

sprickfärdig som ett

illa underhållet

kärnkraftverk

spekulerar sedan

yvigt

på flashbacks

fritidsdeckarforum

 

 

jag stryker över täcket

med handen

rör vid alla hans saker

 

plockar med 

elräkningar

tomflaskor

 

stor röd plåtlåda med knivar

otaliga hänglås

tarotkortleken

stearinljus

flickvännens tröja

med skära rosor

 

 




Fri vers (Fri form) av flygia
Läst 170 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-13 15:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vackert, sorgligt och väl beskrivet!
2020-10-15

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Stark, väcker obehag och förnimmelse av sorg
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia