Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ilska

varför i helvete!!!!
blir jag nästan
aldrig arg

den måste ju finnas
där någonstans
gömd

av hänsyn eller
feghet
bygger jag min

borg

sanssouci




Fri vers av Bengt VIP
Läst 171 gånger
Publicerad 2020-10-13 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP