Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart sanning

När jag närmade mig stranden
såg jag en fågel som satt på strandkanten
och stirrade på mig med sina svarta ögon.
Jag kände ett sting av obehag

Rätt som det var lyfte den och flög bort.
Jag såg dess svarta siluett mot molnen
Den var försvunnen länge men kom tillbaka
Det såg ut som den letade efter något

Sakta närmade jag mig för att se vad det var.
Fågeln stretade och drog,
till sist verkade det som den fick tag i något.
Den upptäckte mig och flög sin väg.
Jag såg den aldrig mer
den hade hittat sanningen




Fri vers (Prosapoesi) av Kungskobran VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-13 17:32



Bookmark and Share


  Anya VIP
Att hitta sanningen kan sannerligen vara otrevligt. förstår om fågeln stack.
2020-10-14

  Öknens Ros VIP
Sanningen kan ibland verka obehaglig.
2020-10-14

  ULJO
River man i dynga börjar det lukta. Svart Sanning
2020-10-14

  bibbi ahrnstedt

Oh, ja det kanske var så
2020-10-13

  Blomma-Stjärna VIP
lite hemsk
gåtfullt slut
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP