Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Skott som skott

 

Ser jägaren spana
söker sitt villebråd
älgar äro likadana
dödar träden i dåd

egalt dock fly gevär
skogens konung må  
från tall eller bly lär
få i sig skotten ändå

   




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-14 09:47



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Orden sitter mitt i prick!
2020-10-19

  Solstrale VIP
Så på pricken att jag slår ut gröna skott... Du skjuter skarpt du! :)
2020-10-15

    Sefarge VIP
Skrivelsen kom mig att tänka på
Tv:serien"Älgas Smith and Jones"
(in Svenglish) Det var kultkul
-aktigt drama i högre
Cowboy skala!
;)
2020-10-14

    Lena Staaf VIP
Tänkvärt skrivet! Här i mitt grannskap syns en hel del skottskadade tallplantor. Äta eller ätas
2020-10-14

  Öknens Ros VIP
Med humor i sinnet lyckas du förena motsatser på ett "träffsäkert" sätt.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP