Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälte

Vardagens
bekymmer
gör sitt
för att
bryta ned
dig

Himlens
speglar
krossas
under
dina fötter

Det reser
sig en rök
ur ögonvrån

Men du
klarar det,
du borstar
av dig
och gråter
bort gårdagen

för att le
återigen




Fri vers av Seasons
Läst 110 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-13 21:15



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint diktat, tänk att kunna borsta bort gårdagen
2020-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons