Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asp


ett torkat asplöv
jag håller i skaftet
darrande av liv




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-10-14 00:13



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Så vackert. Det torkade asplövet får människan att darra/skaka av liv. Sannolikt över alltings skönhet och mystiska natur. Mycket poetiskt.
2020-10-14

  Anya VIP
Men så fin. Att blåsa liv i lövet igen. en sorts återfödelse. Mycket snyggt.
2020-10-14

  lodjuret/seglare VIP
Underbara dessa träd just är, löv de även ofta bär, om också ord likt hasp, ursprungligen hävdar som asp, mera träslaget väl stomme utgör där...
2020-10-14

  Gunnel Eriksson VIP
Skickligt komponerad med
tredje radens dubbeltydighet.

2020-10-14

  Nanna X
En vacker bild och en underfundigt dubbeltydig slutrad.
2020-10-14

  TrollTörnTrappan VIP
Må vara lövskaftets sista kamp för överlevnad - må vara poeten själv som darrar...

...inför denna höstliga skönhet?! Dessutom växer fram nästan ett rim.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP