Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.


så många ord

när tystnaden kan äga

alla samtal

så långt från mig själv

när tystnaden kan äga

alla samtal

bara upprepningar

när tystnaden kan äga

alla samtal

kryper ur min hud





Fri vers av 100apor
Läst 175 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-14 02:41



Bookmark and Share


  Staffan Nilsson

Oj så fint!
I min läsning känslan av avgrund mellan visa och prata kärlek.

2020-10-14

  AiA Maria den fria
”Mellanrummen” rymmer mycket...kanske allt

Tack!
2020-10-14

  TrollTörnTrappan VIP
Spännande att föreställa sig hur tystnad kan upprepas - även när inget samtal äger rum däremellan?!

Nå, nu var väl samtalen allt som är - medan tystnad ett önskvärt alternativ?!

Skön poesi har både tystnad och samtal i sig - precis som här :-)
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

100apor
100apor

Mina favoriter
piano