Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ilskan talar vridande

 

 

Ilskan!

Talar i mina texter ut

 

Vrede!

Talar i mina texter ut

 

Dumheteten!

Talar i mina texter ut

 

Men,

Aldrig någonsin kärleken talat i mina texter

 

För att,

Aldrig bemöttes jag med kärlek

 

Av mina föräldrar, ovänner etc

Av Irak och resten av världen

 

I mina sextiotre år i livet

I min icke önskat existens

 

Ilskan, vreden och dumheteten!

Kommer alltid tala ut i mina texter

 

Läs ostörd och tänk!

Kanske du har värre än jag själv har!

 

Beklagar detta!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-10-14 10:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP