Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viruset...


MUTERAD!

Covid/19 har nu muterat i Norge,
kanske även i vårt land, budskap
som oroar. 2020 och sannolikt år
2021 är förlorade år. Kanske det
är för alltid? Alltmer paranoid, så
nu slutar vi med att se nyheterna!




Fri vers av Johanne Rydgren Rilje
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-10-14 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje