Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Replay


Jag vill mingla med söta pinglor

Jag vill mingla
med söta pinglor
under höstens
vackra grenar
Jag vill skåla med
den som ödet har kallat
att stå bredvid
mig i denna stund
och för evigt
Jag vill dansa
med en tjej
med fransar
på sin väst
som har varit med mig i
västra Pelaponais i
Greklands
vilda väst
Jag vill resa
genom livet
med en kvinna
som har djupa ögon
där jag simmar lugnt
och säkert
Jag vill klippa mig
hos en tjej som
kan saxa
utan att såra
min alltför tunna hud
Jag vill äter frukost varje morgon
med en tjej
som inte röker
det är klart och
Jag vill gifta mig
med min älskande
med våra bästa vänner
i sällskapet på Gotland
där har jag aldrig rest
och skaffa barn
lagom till vår ettårsfest
tillbaka i det gröna
under samma träds krona

the apache kid








Fri vers av the apache kid VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-14 16:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag har alltid gillat den här roliga allitrationsrika text! /:)
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP