Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mycket kan förändras på ett år.


Så mycket mer

 

det var så mycket mer

 

än kroppar som förenades 

så många fler lager än hud mot hud

det där som glömts bort

ett avlägset minne

från en trygg livmoder

innan livet kom i vägen

människors giriga händer som tar

hjärnor i manipulation mot varandra

hjärtan i otakt


det var så mycket mer.

 

under täcket

under stjärnorna

vi såg inte riktigt Karlavagnen

visste inte namn på stjärnbilder

men att vara del av

det oändliga

universums stora kärlek

det visste vi

i den stunden

 

det var så mycket mer

det var så mycket mer.




Fri vers av Bjarne Nordbö
Läst 342 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-10-14 18:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
så excellent
2020-10-16

  AiA Maria den fria
Allt-finns!


Tack!
2020-10-14

  Annie b'larsson VIP
man har glömt hur mycket det var.
2020-10-14

  Eva Langrath VIP
Text som berör mig.
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Bjarne Nordbö
Bjarne Nordbö