Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kylan tränger in

Det närmar sig vinter

mörkret har lagt sig

träden tappar sina löv.

 

Inne dyker åter ljusen fram

men när huvudet

inte mår bra

finner kylan vägen in.

 

Kylan tränger in

genom märg och ben

inga filtar hjälper

när kroppen känner sig sjuk.

 

Det är tid att vända

finna värmen 

och driva kylan ut 

i mörkret.




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 104 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-14 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson