Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Låt mig oss vi

Låt mig
bara hålla dina händer
låt
dina händer
smeka min kind
så där innerligt
som bara erfarna händer kan
livet

siden sammet trasa ull
stormen knackar på
med oktobernävar

låt mig bara få lukta
nacken
smeker sig mot min mun
låt mig bara allt

faller en falleralla
pladask
men vad ska jag slänga
fiskrenset?
luktar räkspad

nej
låt mig bara dig
värm mig dig oss
sängen är så kall




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-14 19:30



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag längtar även jag efter sällskap. vet att jag får det i himmelriket.
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP