Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ord-katarr

 

Ett stilleben borde stavas
stillébenn
ja, det ska uttalas så
annars kan det tydas som
stilleben.
Lårkaka eller fraktur?
Ehh...?
Ja, du tuggar
ju om ett still ehh...ben.
Och varför varför varför
säger man frukost?
Är det bara frun som får
i sig kosten?
Eller ska männen äta
upp frun?

"God morgon Kurt-Assar, idag har vi
tillrett Matti-Tatus hustru till frukost,
hoppas hon kommer smaka minst lika
fantastiskt så som Sven-Adolfs gjorde.
Kastade dock silikonbrösten för vi kör
ju så gott som alltid med äkta råvaror,
dessutom sågs hon alltid solande med
bikini-överdelen på sig så melonerna
blev ju vitlökar, en udda smak-kombo.
Även sminket togs bort för det är inte
nyttigt med konserveringsmedel heller.
Däremot det surhetsreglerande medlet
fick vara kvar eftersom det var en del i
personligheten, nedrans vrångkärring,
öste dock ett kilo sackarin i marinaden".

Mvh Pekoral Kannibal




Fri vers (Fri form) av Bodingen VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-15 19:41



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Klurig text med humor!
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Ordglädje över alla gränser, här finns inga tabun...varför heter det förresten tabu, vad är det man ska ta och konstigt stavas det också.
2020-10-16

  Öknens Ros VIP
Här har fantasin flödat fritt, med något makabert innehåll med en bisarr humor a' la Bodingen. Ord kan tolkas och misstolkas, vilket visas här.
2020-10-16

  Solstrale VIP
Sacke Sackarin gör en frivolt med sin Fridolin tar till nyp över näsa när hennes bak börjar väsa, kan man på gasen ur Bullen inse det jäsa, kan det vara gasen Sarin, som for förbi min näsa ... Man blir ju tokinspirerad av din text och skrattar högt! :D))
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP