Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inte (Min klimatkamp 14/10)

Jag vill inte. Jag kan inte.
Tro.

Jag kan inte tro att du är borta för alltid.

Jag vill inte tro att klimatförändringarna kommer att göra planeten jorden obeboelig för människor.

Jag kan inte och jag vill inte.
Tro.

Jag tänder ett ljus.
Du är borta för alltid.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-14 21:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP