Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lagbundet


ett samhälle bör bygga
på vad som är bra för kvinna og barn

ett förhållande bör bygga
på vad som är bra för kvinna og barn

kvinnan vet bäst
vad hon behöver og vill ha

mannen bör åtlyda
i teori som sak

























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando
Läst 201 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-14 22:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Nu är ju människor alltmer sällan 'elefanter', även om det talats om att det finns 'djur i vardagsrummet'... i historisk tid, för en kvart sedan eller några hundra år, finns det såväl matriarker, såväl som patriarker, i såväl människans värld som även i djurens värld... intressant detta att studera.
2020-11-14

  AiA Maria den fria
Tack för ”upplyst väg”!
2020-10-15

  ßluie VIP
Ja. Låt oss bana väg för Matriarkatet med ord och tanke!
2020-10-14

  Androiden VIP
okej...med då upphävas subjektet i texten som auktoritet då subjektet är manligt...
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando