Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Lov ära


och pris

Herre Jesus Kristus Guds son vår frälsare
Dig tillhör himlarna makten och äran
Ditt namn prisas högt över hela Jorden
Människa och Gud
skapare och allsmäktig
Jag tillber dig lovsjunger dig ditt namn till ära
Jag upphöjer ditt namn
Ty Du är helig
Herre Sebaot
Allt tillhör dig
markens fåglar och kräldjur
Haven och det däri
vem är jag
Att ta ditt namn i min mun
Dag och natt är du i min tanke
inget skiljer sig
inget är sig likt
endast Du är den samme
igår idag alla dagar
Allenast hos dig
får min själ sin ro
Amen




Övriga genrer av Loindra
Läst 60 gånger
Publicerad 2020-10-15 05:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loindra