Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fauna - Haiku

 

Udda är djuren

ett har arslet på ryggen

kallas polishäst

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-15 08:45



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra ihopsatt haiku....i alla yrken finns det arslen!
2020-10-19

    Lena Staaf VIP
Ha ha...men håller inte riktigt med. Det finns bra poliser också.
2020-10-15

  Öknens Ros VIP
Nää Bodingen! Den var fräck! ;)
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP