Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väntar in

Jag väntar in tiden
Som ska förändra allt
Som ska få dig att vakna
Som ska läka sår

Jag väntar in själen
Som ska mogna fram
Som ska återfödas
Som ska hela allt




Fri vers (Fri form) av Jeanne-Marie VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeanne-Marie
Jeanne-Marie VIP