Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I ringen


Minneskampen


Brottas
jämnstarkt
i ringen

Potentiella
läromästare
och
styrkemätare

Minnen

De otrygga
skyddslösa
med de trygga

Säger något
om det
invecklade
komplicerade

Men också om
utveckling
framkomliga vägar
och nya försök

Innan
gonggongen
slår
och matchen
är över




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-15 08:37



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Flödar fint, drar upp bildspel, och ger känslan tacksamhet för du delade denna! Tack! /:)
2020-10-15

  Kungskobran VIP
Det finns alltid en framkomlig väg, det gäller bara att hitta den
2020-10-15

  alicja lappalainen VIP
ser bilden av Yin och Yang
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
Motstånd i väl avvägda doser ger träning och utveckling. Gäller inom de flesta av livets områden.
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP