Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

COOPeration-negation - Haiku

 

JessICA kör ut 

HEMKÖPt till WILLYS dörr i

oLIDLigt TEMPO




Bunden vers (Haiku) av Bodingen VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-15 09:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Bra där, gillas!
2020-10-19

  Solstrale VIP
Super kul lager av ord vits are som mar kant in spir er are n...
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
Halsbrytande rolig dikt!
2020-10-15

  Öknens Ros VIP
Haha Denna är outstanding! Applåd!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP