Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kyss blyghet bort

Blyga flickor
får aldrig kyssa vackra flickor.
punkt
kyss mig bara kom
ganska söt bakom smärtan

se mig så ser jag ut
pimpar upp mig
kanske till och med mascara
vackra flickor
får alltid kyssa blyga flickor

vi kan väl kyssas lite
fast vi är blyga och vackra
tillsammans




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-15 10:54



Bookmark and Share


  Gin83
Vackert alster
Mjukt och skört
Längtansfullt

2020-11-08

    Tommy M
Mycket vacker titel och en fin dikt!
2020-10-15

  SatansSon VIP
jag var för blyg för snygga tjejer. fick gå till horor.
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP