Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyktig vackerhet

Kanske var det månens klara skärva 

Eller stjärnors milda ljus

Som speglade sig i det stilla vattnet

 

Ett andetag av förundran

En beslöjad blick av längtan 

Något vackert fanns det där

 

Djupt inom oss vet vi

Att vackerhet är flyktig

Ändå törstar hjärtat




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-22 07:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert skrivet!!!!!!!!!!!!!
2020-11-06

  den nakna poeten
du slutat aldrig förvåna mej du finner så många vackra ord du är en mästare på våran poet himmel Bravo !!!
2020-10-25

  ULJO
Så bra skrivet
Vackerhet är kort
2020-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP