Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för länge sedan ...


OCH LIVET SJÖNG EN SOLSKENSÅNG

 

Döden smekte lätt

ärret på min kind

viskade tyst och ömt

jag kommer inte än

du får vänta en stund

leva en evighetssekund

 

Och livet sjöng en solskenssång




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-10-15 17:14



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag har fyra ärr på höger kind efter ett kattbett. sixten, grannens katt, låg med huvudet på mitt ansikte. jag sa "dumma kissekatt" och då bet han till.
när sånt händer gäller det att ligga blickstill. det gjorde jag.
det kunde ha hänt på ögat.
tur att han bet i kinden. märkt för livet i världen lä jag honom aldrig mera få ligga så.
2020-10-18

    ej medlem längre
Med få ord träffar du mitt i livsnerven. Så känner jag dina ord.
2020-10-18

  Niliboy
Ja, han står ibland runt hörnet å vill att man ska ge upp å misströsta, alla hans vänner å följeskare försöker lura en!
Men vid andra hörnet står Jesus å han vill leva livet!
2020-10-17

  Kajan VIP
Nära text, på många vis.
2020-10-16

  Blomma-Stjärna VIP
Stark och skör, berör!

Låt oss leva en evighetssekund!
2020-10-16

  Feliaxel VIP
Vemodsvackert
2020-10-15

  bibbi ahrnstedt
Vilket vemod, känsligt skrivet
2020-10-15

    Lena Staaf VIP
Åh - starka ord! Känner den iskalla smekningen.
2020-10-15

  AiA Maria den fria
Går rakt in
träffar mitt i
Hjärtat


Tack!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP