Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Det är som om tiden faktiskt stod still


Lördagkväll


Vad vore livet utan Tv en lördagkväll
program som sport kärlek mord eller duell

här kan man bläddra få fram vad man vill
det är som om tiden faktiskt stod still

en hyllning till Tvn som förgyller vår värld
här kan man bli både skräckslagen och lärd


© Bibbi Ahrnstedt





Fri vers av bibbi ahrnstedt
Läst 177 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-10-15 19:22



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Det finns många program i TV-rutan
en del vill jag se, andra helst vara utan!
2020-10-16

  Kungskobran VIP
Tv n är mitt liv
där kan man titta på bråk och kiv
och själv slippa vara me
bara skratta gråta och le
2020-10-16

  Nils-Robert
Så härlig dikt. Jag ler och skrattar.
2020-10-15

  Sparvögat VIP
Tv-n går varm i varje stuga med blandad kompott man kan dig truga...
Hihihi skojigt det här, rolig läsning:)
2020-10-15

  Solstrale VIP
Om du har svårt att sedan få en blund kan man alltid fråga Lund eller kolla på reprisen av John Blund eller SVT-play's tjänster med tillgång till sitt arkiv ger sin giv då har man inte problem med tidsfördriv...
Kul text som du skrivit,
vilken som du ser
genast inspirerade till mer! /:) tack!
2020-10-15
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt