Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleksrytmens metodik

 

Sträck mig dina händer

rör mig lugn och unik

vagga mig till hjärtat finner

kärleksrytmens metodik.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-10-15 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP