Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Futurum (Min klimatkamp 15/10)

I morgon är det fredag. Jag kommer inte ta något nytt climatestrikeonline-foto, men jag kommer att återanvända ett gammalt foto och publicera. Eftersom det är fredag.

I morgon är det fredag och min vän kommer att begravas. Jag kommer inte att vara där. Jag vet inte var jag kommer vara. Han kommer inte heller vara där, den han var som levande kommer inte att ligga i kistan.

I morgon kommer allt vara frånvaro.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 22:04



Bookmark and Share


  Burn

Den här var blytung. Och jag vet så väl hur det känns. Bra skrivet.


2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP