Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Betraktelser 1

hur kan en lusta vara en linje
alla dessa kuddar på sofforna
i linje utan lust i
lust på utan linje
mer ett kuddkrig
med oss på i lust

vi gråter inte
inte ens över spilld mjölk
vi har ingen mjölk
hur kan man gråta
för så lite som mjölk
jag spillde ut en hel
flaska dom perignon
då skrattade jag
hade inte köpt
korkat att ge mig champagne

alla Roms vägar slutar
någonstans men
leder inte hit
knappast dit
sorry darling,
har ändå inte råd
de lurar mig

fan
de lurar mig hela tiden
med allt




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-15 22:21



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag köpte två champangeflaskor till millenieskiftet. fick dricka ensam.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP