Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Beståndsdelar

Du var den första klunken vatten
törsten efter ensamhetens spegelyta
som lyfte oss ur kallkällans famn
tills helt onåbara, sagda
att vårt blod av multnande granbarr
och stigar av mjuknande jord
mellan storbergets rötter
bara var bräckliga skorpor av tid
ett sår som går upp vid rörelse
efter långvarig vila

jag önskar att jag rört vid dig
den där kvällen, att vallmon
skulle blöda ut i min hand
till en otydbar karta




Fri vers av Grävling
Läst 126 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-15 22:44



Bookmark and Share


  Rafmagn VIP
Fantastiskt målat!
2020-10-16

  Lustverket VIP
Så vackert.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling