Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygheten vågar viska



ljumsken och andra

ädla delar av henne

tilltalar kvinnan




Bunden vers av Horace
Läst 40 gånger
Publicerad 2020-10-17 06:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace