Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta hål

Singulariteten är
kanske nära
då sveps jordegolvet rent
från människor
och vi kan slutligen uppgå
i vårt eget statusflöde
men än så länge
städar fortfarande någon
toaletterna på Google
efter att chefen skitit
i det svarta hålet
säg, är inte det
en händelsehorisont
om någon




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 02:41



Bookmark and Share


  Brunluvan
Smart skrivet! Hemsk tanke att bli ett med sitt statusfklöde :)
2020-10-21

  Kungskobran VIP
Härlig satir
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP