Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten är som en gammal vän.

Hösten har svampar i sitt hår
och gyllene löv
som en sjal över axlarna

- ropar åt gässen som far förbi:
"Vill ni ha äpplen som färdkost"

- tar själv en tugga
på ett Belle de boskoop
och vinkar adjö till gässens V




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-10-16 06:55



Bookmark and Share


  stormengudrun VIP
Fint att ha en gammal vän :-) Och hur många äpplen har man inte ätit i sin dar?
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP