Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


821.OBS!!!Då undrar man...

Det började explodera ammunition hos våra grannar
Ukraina och senaste händelsen den 10/07/2020 I Ryssland
***
Då undrar man Kan en atombomb med hög ålder plöstligt explodera ???
***
OBS!!!

818.2020/10/04 Publicerad L.EK p.se

centrum av kvicksilver _ förskjutning _
#IT KNOW´s SOMETHING/we don't.#
förutser inte blockering i röret...
*
dessa hala spår - #red smoke
looks like chemicals#
korroderar densitet av heta gropar...
*
i dem - O!hur undergivet /hen-nes utseende _
#SUPER AIRBRUSHED!#
dödar - *ANYTHING FOR POWER!*
_utan att blinka_
*
i mitten av prickarna öpppnar =MERCURY=
käÄäääken - #ITS ENTITLEMENT...FAR too
much!!#körs vattenfall _ kaskad in _ is
going #down# in history!*

OBS!!!

574.2018/01/28 Publicerad L.EK poeter.se
Mörka hörn i din själ.Del.I Kap.13.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Lollitta VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP