Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Deppigt


Kvicksand

Som att röra sig i kvicksand.
Sakta sjunka djupare och djupare.
Det spelar ingen roll.
Du gjorde allt rätt men det blev så fel.
Misslyckad och dålig.
Inte kunna röra sig, sakta försvinna i mörker.
Dras ner i tomhet, aldrig se ljus.
Aldrig andas.
Försvinna för alltid.




Fri vers (Fri form) av JazzDiva
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-16 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JazzDiva
JazzDiva