Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SNÅLVATTEN - tanka

På vattenspegel

en armada av änder

i v-formation

sugen svart katt vid strandkant

ger sig för övermakten




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-10-16 17:28



Bookmark and Share


  Niliboy
Bättre fly än illa fäkta!
2020-10-17

  ULJO
Katter förstår
2020-10-17

  Feliaxel VIP
Så kan det vara
bra beskrivet
2020-10-17

    Lena Staaf VIP
Ah! Det kunde varit min svarta kisse! Kan se det framför mig Den sårbara men stentuffa armadan av änder. Kul skrivet!
2020-10-16

  AiA Maria den fria
Kul, klurig och vackert ”snålvatten”.

Tack!
2020-10-16

  Öknens Ros VIP
Bättre fly än illa fäkta!
2020-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Klok katt som kom till insikt!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP