Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorg (vi.)

 

samhain. de dödas månad

 

den låga grå himlen

låter själarna snudda jorden

 

slöjor av tunna smekningar

 

flickvännen

kastade sig

framför tåget

 

käglor av glas

krossade

 

jag slår ett 

järnband kring

revbensburen

 

de dödas lockrop

 




Fri vers av flygia
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-16 10:46



Bookmark and Share


  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Din smärta du utrycker känns.
2020-10-18

  den nakna poeten
jag känner med dej mycket tragiskt en av minna bästa barndoms vänner hoppa framför tåget jag beklagar verkligen flygia
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

flygia
flygia