Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Erotiskt

 

 

din hud mot min hud

vibrerar

sänder små gnistor

elektrifierad spänning

 

känner lusten i kroppen

min vulva svullnar

pulserar 

längtan lockar känna

 

händer smeker styva bröstvårtor

tunga slickar lekfullt klittan

 

 

uppfylls av het åtrå

måste få känna

mans hårda lem

känselceller signalerar 

når toppens peak

tillfredsställd...




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-10-16 12:43



Bookmark and Share


    Ken Cassel
:-))
2020-10-19

  Feliaxel VIP
Man känner hettan i dina rader
2020-10-18

  överlevaren VIP
Heta känslor....
2020-10-17

  ULJO
Kärlekens underbara
2020-10-17

  Mats Edin VIP
Fint
2020-10-17

  Bodingen VIP
Vad är viktigast att tänka på när man har sex med en ny partner?
Första intrycket. Buu
2020-10-16

    guloblå
Ojojoj, vad hett!
2020-10-16

    Lena Staaf VIP
Maxad erotik.
2020-10-16

  S.A.I. Steve Lando VIP
härligt så det står
2020-10-16

  Kungskobran VIP
Hej och hå
knulla på
2020-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Heta känslor i ett kärleksmöte!
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP