Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi ska kunna prata om döden


Singularitet

ja det är nog så
att Du hade inget
val

den händelsekedja
som Ditt liv bestod av
kunde inte vara

annorlunda
inget var meningslöst
och mycket var

både
roligt och lätt
det är här där

tiden möter rummet
som Du ska vila
och kanske ha lite skoj

i en annan dimensions tivoli.




Fri vers (Fri form) av Bengt VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2020-10-16 14:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt
Bengt VIP