Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brydd



Att leva i verkligheten
är komplicerat
när fantasin tar över
Egendomliga lösningar
blir till kaos
som absorberar normala
tankar
och all verksamhet avstannar




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-10-16 14:39



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Fint, men fantasin är bäst
2020-10-23

  SatansSon VIP
nej, fantasin måste väl få chansen. åtminstone i kreativa sysslor.
2020-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP