Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


De tusen sjöarnas land


De tusen sjöarnas land


Vatten
Vill du höra skalans sista ton den är b,
lyssna den vibrerar

men kan du höra havet inom dig som susar så
70% vatten, hur kan det finnas kvar

hur kan man gå omkring och att det inte skvalpar
det är livets stora skådespel, man märker ingenting


© Bibbi Ahrnstedt






Prosa av bibbi ahrnstedt
Läst 249 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2020-10-16 16:44



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
håller med aol - grattis till skalden!
2020-10-27

  aol
Så finurligt klokt skaldat
2020-10-25

  Kajan VIP
Härlig betraktelse!
2020-10-19

  ULJO
Det livsnödvändiga vattnet
2020-10-17

  Nils-Robert
Naturen märkligheter
2020-10-16

  Kungskobran VIP
Ett liv utan vatten blir kort
man torkar helt enkelt bort
2020-10-16

  Sparvögat VIP
Ett av livets stora mysterier...
2020-10-16

  Solstrale VIP
Ja... Så bra! :)
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

bibbi ahrnstedt
bibbi ahrnstedt