Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Välkommen

Med ett guldsprakande fyrverkeri

firar lönnen den gångna sommaren.

Vill ge tillbaka det vackraste hon har

till vår moder.

Och aspen lägger ner

sin gula välkomstmatta.

En omsorgsfull inbjudan

in i lugnet.

 




Fri vers (Fri form) av Kristian Ekman
Läst 206 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-10-16 19:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En fin text, vars innehåll förstärks av bilden!
2020-12-28

  bibbi ahrnstedt
En fin hyllning till naturen, fin bild!
2020-10-17

  siv birgitta.a. VIP
bra skrivit .tack för naturen
2020-10-17

  AiA Maria den fria
Moder Jord o jag tackar för vackert naturligt flöde
2020-10-17

  Kajan VIP
Varm inbjudan, mycket stämningsfull.
2020-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Kristian Ekman
Kristian Ekman