Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dalgång

Går genom en dalgång

Letar efter nyckel till ett förlorat hem

Ensamheten har dragit ut allt

sopat under mattan 

försvinn

Går genom dalen letande efter alla saker ditt hjärta satt upp

genomföra under en tid  så begränsat

Ropar var är du

inget svar

Du gick stängde dörren sa inte ett ord

Alla år  jag letat och inte fått svar

Går i dalen vidare känner frihet

Behöver inte veta längre

Livet här och nu

Det bästa att ta vara på

min längtan och nyfikenhet

Har gjort att jag nu står på fjällets topp

ser ut

Kommit hem till  dig

som alltid tar i mot mig med ett leende av värme

Allt är så vackert nu.........

 

 




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-16 19:31



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vaket, vackert som alltid!


2020-10-18

  alicja lappalainen VIP
En dikt om längtan efter det stabila och vackra . Det känns i dikten implicite en religiös efterklang.
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP