Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tröttheten tar över

Promenad längs lupinens vägkant.
Ett glitter.
En längtan.
Ryser ljuvliga hemligheter.
Kuttersmycke.
Drink med tillhörande cocktailbär.
Snittblommor och hennes snö.
Kärleksfulla tranor.
Vänskapsbandens drömmar.
Ishavets sjöjungfru.
Koraller i det fria.
Spegelbild av rimfrostens norrsken.
Äventyren återvänder.
Dubbelregnbågens nakna själ.
Nougatsås rinner längs ödets lagun.
Morgonen. Den efter natten.
Samma tårar.
Samma lugn.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-10-16 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP