Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Flyktig
snabb
oberäknelig

Du kom
du såg
du stack

Trodde
på allt
du sade

Visade sig
vara
ett misstag

Man lär
sig
något nytt
varje dag




Fri vers av Seasons VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2020-10-16 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP