Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På resande fot

Vi är stadda på resa
genom inre rymder
och yttre.
Hjulens fjädring sjunger sin vaggsång
under oss
ut i mörkret
under natthimlens djupsvarta öga.
Här vill jag sova
här vill jag drömma
under stjärnorna
i din varma närhet.
Höstens kalla andedräkt
ilar mot huden.
Runt runt går hjulen
i vår märkliga resa.




Fri vers av Rafmagn VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-16 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rafmagn
Rafmagn VIP