Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan vilse

Det du inte såg.
Samtidigt som den onyx svarta regnbåge.
Vrider sig i tystnaden.
Försöker i samma andetag finna mig själv.
Inte för att prärievargen iakttar.
Mer som en rodnad.
Vinterns kalla.
Smekande snöflinga.
Närmre mig själv.
Aldrig längre ifrån.
Din hud så tätt intill.
Men ändå.
Yrsel av blekt svek.
Suddas bort i dimman.
I samma stund.
Ödet drog sig tillbaka.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-16 23:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP