Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Antologitävling på poeter.se, ämne ; Corona. Detta är mitt bidrag. Oxtindarna, akvarell av mig.


Leva/porträtt antologi bidrag 2020

 

 

Vill mitt, liv.
Denna ekande tystnad faller över
vidsträckta ödemarker, häller sitt
mot sängvar och ordlösheten
från kudden bredvid.
När jag tänder ljus i min isolerade
husvagnsigloo sjunger gråten där
den mejslar sin bana i
mina gammelkinder, men jag sjunger med.
Livet vill så,
Trots allt.




Fri vers av Yrre VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-16 23:10



Bookmark and Share


  ULJO
Bra jobbat. Lycka till
2020-10-17

  Anya VIP
Fint. Lycka till!
2020-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP