Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Stenbrottet, 01:20

Jag är en gammal varelse
ändå förstår jag inget
min sanning är jag trött på
orkar heller inte höra din
ger mig iväg, tar ett steg
i tomma intet, springer
med vargars son, och döttrar
fötter tröttnar
men inte lika fort
så detta är min värld:
till vänster, järnvägen
till höger, stenbrottet
däremellan, mörker
så länge som jag andas
lyser vintergatan




Fri vers (Fri form) av Lustverket VIP
Läst 103 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-17 02:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gillar denna dikt med sina kontraster
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Lustverket
Lustverket VIP