Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort möte

Allting om ingenting
och ingenting alls någonting

Vi blir det vi alltid varit tillslut.
Ska jag dö nu, om jag verkligen dör?

Aldrig ensam där uppe bland
de dimhöljda sluttningarna
Det samma är vi alla här i det förtydligade.

Somliga klarer allt då
ögonblicket sluter
oss samman till solitärer.




Fri vers (Prosapoesi) av Michael Folke Alfvén
Läst 91 gånger
Publicerad 2020-10-17 05:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael Folke Alfvén
Michael Folke Alfvén